15-10-10

Ahoy !!!

 

De grootste Poppen en Berenbeurs van Europa !

 

Het is bijna zover!

Duizenden poppen en beren en slechts twee dagen om alles te kunnen zien.........

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober 2010, staan de deuren van de Ahoy' voor het 20e jaar wijd open en heten wij u van harte welkom!

 

 

                    Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam - Nederland - Open van 10.00 tot 17.00 uur

 

 

 

Dit jaar kunnen de bezoekers wederom een groot en gevarieerd aanbod aantreffen, meegebracht door ca. 220 deelnemers uit verschillende landen.

 

Internationaal beroemde poppen en berenkunstenaars brengen hun mooiste creaties mee en de deelnemers uit het Fairy Fantasy forum zijn weer aanwezig met een collectie prachtige kunstwerken!                 

Laat U overrompelen door de populaire en ‘levensechte’ Reborn-Baby’s en de mooie verzamelpoppen van vinyl. Voor de miniatuurhobbyisten zijn er diverse stands waar poppenhuizen en fascinerend kleine miniaturen te koop zijn.

 

  

                                                                                    Berenfamilie van Helga Torfs

 

 

Verzamelaars van antieke en oude poppen en beren kunnen hun hart ophalen bij de prachtige antiekstands waar ook oud speelgoed, beeldige accessoires en oude jurkjes te koop zijn.

Voor de doe-het-zelvers onder U is werkelijk alles aanwezig om zelf uw teddybeer of pop te gaan maken: prachtige berenstoffen van mohair, kant en klare pakketten om een beer uit te maken, patronen, boetseerklei, pruikjes, mondgeblazen ogen van glas, schoentjes, reborn-setjes, boeken en nog veel meer!

Laat U inspireren door de diverse demonstraties en voor uw kapotte pop of teddybeer zijn diverse poppendokters aanwezig. Wat is uw oude pop of beer eigenlijk waard? U komt erachter bij de taxateur, die gratis uw geliefde bezit op waarde schat.

 

 

 

        Gezellig en comfortabel met de bus naar AHOY'

 

Zoals ieder jaar zijn er diverse tourbussen die U vanuit diverse locaties in Nederland en België comfortabel naar Ahoy’ Rotterdam brengen. U komt uitgerust aan en al uw aankopen kunnen mee in de bagageruimte van de bus. De prijs om mee te gaan met de bus is laag als u rekent wat het zou kosten met uw eigen vervoer (brandstof/parkeren/entreekaartje) Hieronder een lijst met de deelnemende tourbusbedrijven en bemiddelaars, wacht niet te lang met reserveren, het is al bijna zover!

KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE OVER DE BUSREIZEN!

 

 

                                                                                   

 

        Met de auto naar AHOY'

 

 

Eigen vervoer & parkeren
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neemt u op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kunt u verder de borden Ahoy volgen. Parkeren kunt u op ons parkeerterrein voor € 10,00 per auto.                                    Het tarief voor touringcars is € 35,-.
Op vijf minuten loopafstand kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
U houdt de A4 aan tot Den Haag. U volgt dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.
Vanuit de richting Utrecht
U houdt de A12 aan tot Gouda. U volgt dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.
Vanuit richting Dordrecht/Breda
U houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.
Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
U houdt de A29 aan richting Rotterdam. U rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Daarna let u op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vliegtuig
Ook voor uw buitenlandse relaties is Ahoy een gunstige ontmoetingsplek. Via Schiphol Amsterdam Airport en verder met de taxi of de trein; met ongeveer een uurtje zijn ze bij Ahoy. Daarnaast is Rotterdam Airport uiteraard een goede optie, gezien de frequente verbindingen met Londen en andere Europese (hoofd)steden.

 

 

   Lachen KORTINGSBONNEN !

 

Verder treft U in deze nieuwsbrief diverse kortingsbonnen aan.

Een mooie korting van € 3, -op de entree en aantrekkelijke aanbiedingen van diverse deelnemers, print ze uit en neem ze mee!

Rest mij nog bezoekers en deelnemers een hele fijne en succesvolle beurs toe te wensen.

 

Met vriendelijke groeten en tot ziens in Ahoy’, 

Niesje Wolters van Bemmel

 

Meer informatie en een lijst van onze Grote Internationale beurzen in 2011

Hasselt (BE) Brugge (BE) en Gent (BE) vindt U op onze website: www.niesjewolters.nl

Verder komen wij in 2011 in Brasschaat, Sint-Niklaas, Blankenberge, Hoboken/Antwerpen en Aalst (allen in België). U ontvangt binnenkort een Nieuwsbrief over de beurzen in 2011.

Organisatiebureau Niesje Wolters van Bemmel

tel: 0031 (0) 492 31 96 03

info@niesjewolters.nl

 

 

 

 

   Lachen Stuur deze email door naar een vriendin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Lachen Stuur deze email door naar een vriendin

 

   www.niesjewolters.nl

 

   

14:43 Gepost door Claudine Roelens | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.